دلم قیمه نثار دست پخت سکین خانم رو میخواد...
جدی هیچ کس مثل او قیمه نثار درست نمیکنه...
این زنجانیا یه چیزی تو مایههای قیمه نثار دارن به اسم شیرین پلو...
بعد تو محتویاتش علاوه بر زرشک و خلال پسته و بادوم، خرمای خشک و کشمش هم میریزند...
البته خیلی تفاوت دارند ولی شبیه هستند...
بعد من الان یه سرچ کردم دیدم شیرین پلو مدلهای مختلف پخت داره ولی برمیگرده به طبع آدما...
اون قیمه نثار هم به جای شکر، کشمش کنارش تفت بدی خوشمزه تر میشه. من یادمه سکین خانم هم همیشه کشمش میزد.
شیرین پلو و قیمه نثار غذای مورد علاقه همه هست...
من آش ترش هم دوست دارم...
آش ترش توش لوبیا، نخود، رشته، سیب زمینی و پیاز، یکم رب، اسفناج، آلوچه و شیره داره.
یه طعم ملس داره ولی ترش و شیرین شدنش بسته به خود ما فرق میکنه.
مثلا میتونی به جای آلوچه، لیمو و آبغوره بریزی و جای شیره، شکر... در کل غذای خوشمزهای هست...
این غذاها پختشون حوصله میخواد... بپز و در رو نیستند...
آشی که تاکستانیا میپزن، توش نخود، لوبیا، رشته آش، سبزی آش داره. توش سیر هم میریزن، میذارن خوب جا بیوفته. با ماست میخورن.
ولی حلیمیکه مامان من میپزه عالیه... و نیز آبگوشت...
آقا اگه قصد ورزش ندارید، این غذاها رو نخورید. از ما گفتن...
برچسبها: غذای خوشمزه
چگونه احساس گناه خود در دوران همهگیری را کنترل کنیم؟ (۱)